Profiel

Profiel

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA

Kleurenprofiel

Voor Edwin is de wereld een oranje plek waar je voor succes en resultaat gaat. Ambitie is een belangrijke eigenschap. Iemand die écht wil kan altijd realiseren wat die zich heeft vooropgesteld. Voor Edwin zijn praktisch, resultaatgericht en efficiënt aanpakken dus heel belangrijk. Edwin houdt er van om uit te blinken in zijn vakgebied. Edwin pakt alles doelgericht aan en zoekt altijd naar manieren om nog betere resultaten te bereiken waarbij competitie en concurrentie alleen maar meer uitdaging zijn.

Edwin zijn rode kant geeft de oranje kant die extra duw in de rug. Snelheid, tempo ontwikkelen, in actie komen, snel en nú beslissen, knopen doorhakken zijn dagelijkse kost. Edwin vertrouwt snel op zijn intuïtie en instinct waarbij bedreigingen vanuit buitenaf scherp aangevoeld worden en daar reageert hij op met kracht en snelheid.

Edwin Kersten

 • Innovatief

  Kan complexe situaties aan, kan door modelmatige aanpak snel werken, kan in veel onzekerheid werken, kan veel dingen tegelijk.

 • Resultaat

  Is gedreven en doelgericht, zoekt alle mogelijkheden om resultaat te behalen, denkt steeds na over eigen positie, verliest tegenspelers niet uit het oog.

 • Krachtig

  Kan goed knopen doorhakken, handelt snel en daadkrachtig, reageert primair, beschermt zijn naasten.

 • Mensgericht

  Is goed in staat groepsgevoel en harmonie te creëren, betrekt anderen in activiteiten, coördineert en voorkomt onnodige competitie.

 • Stabiliteit

  Kan mensen binden, creëert hechte verbanden, begrijpt diepere waarden van menselijk samenzijn, heeft gevoel voor tradities en historische waarden.

 • Structuur

  Is consequent, betrouwbaar, voorspelbaar en volhardend, geeft goede voorbeeld, loyaal.

 • Holistisch

  Kan snel bijdragen leveren in complexe opdrachten, vertoont geen egoïsme of geldingsdrang, bindt zich niet aan ideologie.

SCROLL