Online Marketing Goes

Online Marketing Goes

Wij zijn specialisten
in het verbeteren van
online marketing
prestaties

Partner van

VIA
Resultaatgericht

Online Marketing Bureau Goes

Als je op zoek bent naar échte experts voor jouw online marketing in de regio Goes is Envoker de meest logische keuze. Ons team weet als geen ander wat er op dit gebied mogelijk en kan voor jouw onderneming een passende online marketing strategie vormgeven. Bovendien zijn we ook gevestigd in Goes. Als ervaren online marketing bureau zijn wij in staat om jouw onderneming bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Wij beheersen alle facetten van digitale marketing, variërend van zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren in de zoekmachines (SEA)e-mail marketing, conversie optimalisatie tot marketing automation. Wij zorgen ervoor dat je met je webshop of website zeker jouw doelstellingen gaat halen.

Hoewel ons online marketing bureau Goes als thuisbasis heeft, betekent dat niet dat wij alleen in Zeeland werken. Onze online marketing specialisten zetten zich namelijk in voor klanten door heel Nederland, België en Duitsland. En ook als het gaat om internet marketing leggen wij onszelf geen beperkingen op. Ons team bestaat uit de allerbeste online marketeers uit de regio.

Onze specialismes

Envoker is een ervaren digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf samen met jou de aandacht geeft die deze verdient. Daarom maken we elke strategie op maat, afgestemd op je klanten, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend ook heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Er werken dan ook geen projectmanagers bij ons. Wij prefereren direct contact tussen de klant en de marketeers, zonder tussenkomst van anderen. Zo weten we aan beide kanten waar we aan toe zijn, zodat we alles overzichtelijk en begrijpelijk kunnen houden.

Geen projectmanagers; alles via je online marketing team.

Ontdek ons team

Elke klant een eigen team

Wij onderscheiden zich op meerdere punten van andere online marketing bureaus. Bij ons werken bijvoorbeeld geen projectmanagers. Voor contact, overleg, strategie en alle dagelijkse online marketing werkzaamheden kan je terecht bij een vast online marketing team.

Omdat geen enkele onderneming, webshop of website gelijk is, werk je bij ons gegarandeerd met een set van online marketeers die 100% bij jouw bedrijf past. Persoonlijke kennismakingsgesprekken en kleurenprofielen zorgen ervoor dat je de een online marketing specialist krijgt die precies bij jouw werkwijzen en doelstellingen past.

Een expert die jouw onderneming begrijpt, weet wat je nodig hebt en samen met jou tot het beste online resultaat komt. Tijdens onze samenwerking onderhouden we nauw onderling contact. Directe communicatie staat daarbij centraal. Zo weet je altijd hoe de zaken ervoor staan en wat je van ons online marketing bureau kunt verwachten.

Online Marketing Goes

Online marketing bureau Envoker uit Goes is dé specialist op het gebied van zoekmachine adverteren (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing.

Naast reeds aangestipte online marketing strategieën als e-mailmarketing en zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je bij ons ook terecht voor onder andere social media marketing, zoekmachine adverteren (SEA), display advertising en conversie optimalisatie. Veel van deze online marketing kanalen hangen met elkaar samen en een goede online marketing strategie is een combinatie van meerdere factoren helemaal afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen.

De ene vorm van online marketing sluit de andere dus niet uit, maar uiteindelijk bepalen je doelstellingen de strategie. Zo werken wij als online marketing bureau op een actieve manier aan jouw online zichtbaarheid.

De juiste mensen, kennis en knowhow

Wanneer je online marketing bureau inschakelt is het belangrijk samen te werken met een partner die weet wat hij doet. Een partner die vaak vergelijkbare campagnes en strategieën heeft opgezet. De sleutel tot een goede campagne en langdurige return on investment is echter niet alleen de marketing strategie, maar de zeker ook expertise van het team erachter.

Wij hebben de juiste mensen, kennis en knowhow om jouw doelstellingen te behalen en je campagnes en boodschap onder je doelgroep en potentiële klanten op precies de juiste manier uit te zetten. Een relatie voor de lange termijn is dan ook waar het om draait en waar wij ons voor inzetten.

Of je ons nu nodig hebt voor social media marketing, YouTube, Facebook, Instagram of CRO op je webshop. Als klant merk je al snel dat online marketing in ons bloed zit en daar zijn de resultaten ook naar.

Recente artikelen

Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?
Digital Marketing Maturity Model: Klaar om te groeien?

Blijven groeien op alle digitale onderdelen van je bedrijf is belangrijk, waardoor het maken van de juiste keuze op korte en op lange termijn soms een erg complex proces kan vo ...

Lees verder
8 tips & tricks om meer uit Pinterest te halen
8 tips & tricks om meer uit Pinterest te halen

Pinterest is één van de grootste visuele zoekmachines naast Google en Youtube. Pinterest staat vol met uiteenlopende onderwerpen en ook voor (online) marketing is dit een goe ...

Lees verder
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020
Stilte voor de storm? Hoe wij met onze partners voorbereiden op de rest van 2020

In slechts een paar weken tijd zijn we van een verwachte economische groei naar een flinke daling gegaan en is de wereld fundamenteel veranderd. Veel sectoren kunnen noodgedwon ...

Lees verder
Laten we samenwerken

Onze online marketing skills voor jouw bedrijf laten werken?

Léon Maljaars
Onze klanten

Wij werken ook voor

online marketing bureau
Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Wat is online marketing?

Online marketing is een marketingmethode die het internet gebruikt om producten en diensten van een bedrijf te promoten aan de potentiële kopers of doelgroep. Bedrijven maken gebruik van digitale kanalen zoals zoekmachines via adverteren of optimalisatie, sociale media, e-mail en andere kanalen om in contact te komen met de juiste doelgroep. Online marketing omvat een breder scala aan marketingelementen dan traditionele marketing vanwege de extra kanalen en marketingmechanismen die beschikbaar zijn op internet.

Wat is de rol van online marketing?

Op dit moment is online marketing van vitaal belang voor je bedrijf en haar naamsbekendheid. Hoewel traditionele marketing nog wel bestaat in gedrukte advertenties, telefonische communicatie of fysieke marketing, kan digitale marketing online plaatsvinden maar bijvoorbeeld ook op je televisie. Dit betekent dat er voor merken veel meer mogelijkheden zijn om klanten te bereiken. Om concurrerend te zijn als bedrijf, moet je online marketing volledig omarmen.

Wat doet een goed online marketing bureau?

Een goed online marketing bureau zal hun online marketingstrategie opnieuw evalueren, herzien en opnieuw afstemmen om ervoor te zorgen dat jouw investering de juiste resultaten behaalt. Hoe meer een online marketing bureau jou kan helpen groeien, hoe meer jouw bedrijf kan investeren om verder te groeien. Je moet er dus voor zorgen dat je bureau volledig eerlijk is over het succes van hun strategie - dat is waar rapportage en regelmatig overleg van pas komt.

Werkt online marketing voor alle bedrijven?

Online marketing kan voor elk bedrijf in elke branche werken. Dat wil echter niet zeggen dat alle bedrijven een online marketingstrategie op dezelfde manier moeten implementeren. Als jouw bedrijf zich op B2B focust, zijn de online marketing inspanningen waarschijnlijk gericht op het genereren van online leads. Als jouw bedrijf zich op B2C focust, is het, afhankelijk van de prijs van je producten, waarschijnlijk dat het doel van de online marketing inspanningen is om mensen naar je website te trekken en ze klant te laten worden.

Met wat voor soort bedrijven werken jullie samen?

Envoker werkt met grote en kleine bedrijven, bekijk gerust eens onze cases. We verbinden elk project met de juiste professionals die ruime ervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat de juiste mensen aan elk project werken. Of je nu een klein bedrijf bent dat lokaal publiek wil bereiken of een groot merk dat een nieuw product in tal van markten of landen wil lanceren, we hebben online marketingexperts die de ervaring en passie hebben die nodig zijn om jouw marketingcampagne tot een succes te maken.

SCROLL